X

Cookies maken ons aanbod gebruiksvriendelijker en effectiever. Door de site te bezoeken, gaat u akkoord met gebruik van de cookies.

Lees meer Ok

Mouwlengte

Voor iedere man het perfecte shirt! Daarom kun je bij John Miller kiezen uit 3 mouwlengten:

  • Overhemden lange mouw, mouwlengte 5. De John Miller overhemden lange mouw hebben een standaard mouwlengte 5 van 68 cm bij Tailored Fit en Modern Fit pasvormen. Deze mouwlengte is het meest gedragen. Bekijk hier alle lange mouw overhemden
  • Overhemd extra lange mouw, mouwlengte 7. Mannen met lange armen kunnen kiezen voor een overhemd met extra lange mouw. Een overhemd mouwlengte 7 heeft 7 centimeter langere mouwen dan de standaard mouwlengte. Bekijk hier alle mouwlengte 7 overhemden.
  • Overhemden korte mouw. Voor in het voorjaar en de zomer biedt John Miller ook overhemden met korte mouw.
De manchet dient op de knik van pols en hand te vallen. Als je een overhemd draagt in combinatie met een pak of colbert, dient de manchet van het overhemd altijd 2 cm onder het colbert uit te komen

Manchetten

De keuze voor manchetten heeft te maken met persoonlijke voorkeur en draagmoment.
 

  • Enkele manchet. Bij de manchetten van John Miller wordt gebruikt gemaakt van een kwalitatief hoogwaardig binnenwerk, dat garant staat voor veel draagcomfort. Je ziet het niet, maar je merkt het wel! John Miller gebruikt meestal een dubbele knoop op de enkele manchet. Hierdoor kun je de breedte van de manchet aanpassen als je bijvoorbeeld een horloge draagt.
  • Dubbele manchet. Een overhemd met dubbele manchet, gedragen met mooie manchetknopen, geeft een stijlvolle uitstraling aan je outfit. De John Miller dubbele manchet overhemden worden standaard geleverd met 2 luxe parelmoeren manchetknopen.

 

Bekijk hier alle overhemden

Enkele manchet

Enkele manchet

Dubbele manchet met John Miller manchetknoop

Dubbele manchet met John Miller manchetknoop