X

Cookies maken ons aanbod gebruiksvriendelijker en effectiever. Door de site te bezoeken, gaat u akkoord met gebruik van de cookies.

Lees meer Ok
Naar boven...

 

Nieuw binnengekomen overhemden zie je maandelijks terug bij John Miller. Je vindt deze op de collectiepagina. Het aanbod van de hoogwaardige nieuw binnengekomen overhemden is ruim en verandert iedere keer. De John Miller designers zijn altijd op de hoogte van de laatste modetrends. Dit zal vertaald worden in de mooiste en meest bijzondere John Miller overhemden voor jou.

 

Nieuw binnengekomen overhemden voor business doeleinden

In een business overhemd naar je werk? Het aanbod business overhemden is groot. In je blauwe of witte overhemd kom je altijd goed voor de dag op kantoor, je zakenlunch of diner. Je kan kiezen voor een basisoverhemd met een luxe stof of voor een overhemd met een subtiel detail

 

Nieuw binnengekomen overhemden voor informele doeleinden

Nieuw binnengekomen overhemden voor informele doeleinden zie je iedere vier weken op deze pagina. Modieuze overhemden die voldoen aan de laatste fashion trends. Zoals overhemden met print, een subtiel ruitmotief of overhemden met uitgesproken details. John Miller zorgt voor een ruim en up-to-date aanbod.

 

Bekijk de nieuw binnengekomen blauwe overhemden

 

Bekijk de nieuw binnengekomen witte overhemden