X

Cookies maken ons aanbod gebruiksvriendelijker en effectiever. Door de site te bezoeken, gaat u akkoord met gebruik van de cookies.

Lees meer Ok

 

Met de informele overhemden van John Miller zie je er casual maar toch gekleed uit! Deze informele overhemden zijn uitstekend te combineren op een mooie jeans.
Hulp nodig? Bekijk het stappenplan voor de juiste pasvorm

Naar boven...

Op zoek een van de casual maar geklede informele overhemden van John Miller? Kies voor een prachtig overhemd met een print of een subtiele ruit. Dit geeft jou net een andere look. Deze overhemden zijn uitstekend te combineren op een mooie jeans. Bekijk ook de informele overhemden uitgevoerd in stretch stof. Deze overhemden in stretch sluiten nog beter aan op jouw lichaam. Ieder seizoen wordt de collectie aangevuld met nieuwe informele overhemden. Bekijk deze op de collectiepagina.

Informele overhemden met print

In de collectie informele overhemden vind je overhemden met print! Deze prachtige overhemden zien we ieder jaar terug keren in onze collectie informele overhemden. Overhemden met print zijn trendy en uitstekend te combineren met een chino of een jeans. Uiteraard bieden we deze overhemden aan in diverse pasvormen en mouwlengten.


Informele overhemden met subtiel contrast

Voor de heren die een iets minder uitgesproken overhemd willen dragen heeft John Miller ook informele overhemden met een subtiel contrast in de boord. Ook deze overhemden met een subtiel contrast zijn trendy en uitstekend te combineren met een chino of een jeans. Uiteraard bieden we deze overhemden aan in diverse pasvormen en mouwlengten.